Yeniköy İlkokulu

WEB https://idilyenikoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇIĞIR KÖYÜ YENİ KÖY MEZRASI YENİKÖY KÜME EVLERİ YENIKÖY ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 90 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : En iyi, en kaliteli eğitimi sağlamak adına engel tanımayan bir kurum kültürü ve eğitim anlayışı oluşturmak; birey, toplum ve diğer kurumlarımız nazarında verilen eğitimin niteliği ve elde edilen başarılarla özgün, lider ve saygın bir yer edinmektir.
MİSYON : Geleceğe ümitle bakan, hedefini belirlemiş, bunun için azimle çalışan, akıl ve bilimi rehber edinen, milli kültür ve değerlerimize bağlı, gelecekte sorumluluk almaya hazır, bilgili, bilinçli, kabiliyetli bir neslin oluşmasına tüm gücümüzle katkı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İpek Yolu üzerinde Çığır Köyüne 1 km uzaklıkta mezra olarak konumlanmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İdil ilçe merkezine 36 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :